Digitaal en toch lokaal?!?

Afgelopen weekend stond ik namens de lokale vrouwenvoetbalvereniging Krommerijnstreek op de BunnikFair. Aan het eind van de dag eens een rondje gelopen langs alle kraampjes. Een vriendelijke mevrouw bood mij een flyer en een oliebol aan, dat sloeg ik na zo’n dag van 6 uur onafgebroken staan natuurlijk niet af. De oliebol was zeer smakelijk, maar nog meer trek kreeg ik van de flyer met de Titel; Dorpsplein Bunnik, Online Ambachtelijk Gemak.

Soms is de oplossing dichterbij dan je denkt, notabene onze buurgemeente Bunnik, heeft sinds afgelopen Zaterdag een lokale online omgeving waar meerdere winkeliers bij zijn aangesloten inclusief gezamelijke bezorgdienst. Hoe simpel kan het zijn, wat mij betreft WEER een antwoord op de almaar oprukkende digitalisering en consument die gemak zoekt. We zijn inmiddels al druk in contact met hen om te vernemen hoe dit tot stand is gekomen en wat de verwachtingen zijn.

Mochten er lokale ondernemers zijn in onze gemeente die hier meer over willen weten? Kijk eens op de website dorpsplein-bunnik.nl of neem contact met ons op!

Veel lokaal en digitaal plezier gewenst!

 

 

 

Geef je mening

Menu