Waardering 4.2 (5 reviews)

Delicatessen Plus is partner van het Wijks Warenhuis

Eigen import uit Frankrijk, Italie, Spanje en Griekenland en meer… waaronder wijn en bier waarbij er op wordt gelet dat de producten niet al door andere winkels in de regio worden verkocht. Je vindt dus vooral speciale delicatessen, en natuurlijk ook specerijen, uit de hele wereld. Daarnaast (daarom de toevoeging Plus in de naam) allerlei leuke en handige extra’s zoals de messen van Opinel het merk Fred (siliconen gadgets) etc. Een andere ‚Plus’ is dat er in de toekomst ook proeverijen en workshops en exclusieve diners gaan worden gegeven.
De winkel wordt gerund door Yves die 18 jaar in Frankrijk heeft gewoond en een Franse koks opleiding heeft gevolgd. Zijn kennis van de Franse cuisine (en taal) is daarmee bijzonder groot (dan wel vloeiend).
Meer informatie en openingstijden? Ga naar de website

,

5 reacties. Reactie plaatsen

 • Lia van Bemmel
  26 juni 2018 12:30

  Kook je slank

  Zondag 24 juni jl. een kookworkshop gehad in het kooklokaal in Cothen. Yves en Michelle jullie hadden heerlijke gerechten uitgezocht. Jammer vond ik het dat we niet meer zelf mochten doen. Bijvoorbeeld met 2 personen een gerecht zelf klaarmaken aan de hand van een recept.
  Het was wel leerzaam. Ook had ik verwacht dat er meer uitleg gegeven zou worden over de calorieën in een bepaald gerecht.
  En ik had verwacht dat jullie tijdens het eten ook bij ons aan tafel kwamen zitten, dat was voor jullie ook gezelliger geweest.
  Dank voor de leuke goodybag.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Calvin en Manouk
  2 maart 2018 21:21

  Top persoonlijkheid en heerlijk eten

  De heerlijke hapjes vielen in de smaak. Zelf zijn wij niet echt alles-eters, maar ook voor ons was er wat wils. Verbeterpuntjes zijn er altijd, aan je persoonlijkheid lag het in ieder geval niet! Niet ben je alleen een internationale kok, ook ben je een top gastheer.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • een nieuwe ondernemer in de peperstraat, een aanwinst

  na veel verhalen te hebben gehoord , met name dat je een bevlogen persoon was die veel verhalen heeft van de herkomst van je producten.
  heb ik nu met eigen ogen , je hapjes en je persoonlijkheid kunnen aanschouwen.
  je ben een aanwinst voor wijk bij Duurstede.
  je hapjes waren zaliggggg
  en je presentatie geweldig

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Claudia de Ligt
  19 februari 2018 17:00

  Het was geweldig

  Naast de heerlijke overweldigende hapjes bij de uitreiking van ondernemer van het jaar heeft yves ook heerlijke hapjes gemaakt voor een high tea die ik verzorgd hebt bij 5 sterren koken in Cothen. Geweldige gebakjes, koekjes met ingredienten waarbij je niet zou verwachten dat dit in een koekje zou smaken. Ook 2 quiches heeft Yves gemaakt die erg goed in de smaak zijn gevallen. Echt een culinair hoogstandje, en alles zelf gemaakt. In de winkel van Yves in de Peperstraat in Wijk bij Duurstede raak je al snel geinspireerd door al de lekkere en verse producten. Dit is echt een aanrader voor alle lekkerbekken.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Marja De Ligt
  19 februari 2018 14:56

  Wat een heerlijke hapjes had je verzorgd Yves. Je had het goed voor elkaar voor ieder wat wils..hartig en zoet een ware smaakexolosie in je mond! Zalig
  Ook de aankleding en je verschijning waren geweldig.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Binnenkort gaan we ook een kookworkshop bij je volgen! Nu al zin in.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu