Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik heb een zakelijke Beloved fotoshoot gedaan bij Anneke, en wat ben ik blij met de foto’s!

  De shoot zelf ging heel relaxed; we waren lekker wat aan het wandelen op een voor mij bekende locatie in de natuur en bij een horecagelegenheid. Tijdens het wandelen stelde Anneke verschillende vragen over mijn zakelijke en privé leven, en ze stelde mij op die manier op mijn gemak waardoor ik er echt lol in kreeg 🙂 Dit zie je ook terug in de foto’s; het is echt IK die je op de foto’s ziet, en daar ben ik heel blij mee! Na de shoot kreeg ik al heel snel een preview te zien, waardoor ik alleen maar enthousiast en nieuwsgierig werd naar de rest!
  Anneke, ontzettend bedankt voor de gave foto’s en de gezelligheid tijdens de shoot!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Dennis en Nicole
  2 november 2020 21:06

  Passion is energy.

  De energie en het enthousiasme straalt elke keer weer van Anneke af en dat werkt aanstekelijk! Door simpele, maar pakkende vragen te stellen tijdens de shoot en haar oprechte interesse in iedereen, haalt ze verschillende emoties naar boven en legt ze deze perfect vast in prachtige, eerlijke en liefdevolle foto’s. Knap hoe ze je uiteindelijk “comfortabel” laat voelen voor de lens. Vakvrouw!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Danielle Duindam
  2 oktober 2020 12:09

  Ik zag het werk van Anneke regelmatig voorbij komen op fb. Dus toen we besloten om een familie fotoshoot te doen, was de keuze snel gemaakt! Vanaf het eerste moment was het gezellig met Anneke. In het begin is het nog wat onwennig om voor de lens te staan, maar dat is zo voorbij door wat Anneke zegt en doet. Ze maakt je aan het lachen, geeft leuke opdrachten waardoor je je gelijk op je gemak voelt en het zo ongedwongen en gezellig wordt met elkaar! De foto’s zijn prachtig geworden. Een dierbare herinnering voor onze mooie familie❤️
  Dank je Anneke!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Gerben en Mayke
  24 september 2020 19:18

  Ik volgde Anneke al een tijdje via Facebook en zag de ontzettende leuke fotoshoots steeds voorbij komen. Totdat ze begin van dit jaar besloot elk kwartaal een Beloved Fotoshoot weg te geven. Dus trok ik mijn stoute schoenen aan. En ja hoor, de 1e kwartaalshoot had ik gewonnen! Ik was helemaal blij, totdat ik me besefte dat mijn man en ik op de foto zouden gaan… samen… geen fotoliefhebbers. Tenminste niet van ons zelf. Maar wie heeft dat niet?
  Een afspraak werd gemaakt Deze werd verzet, en verzet, en verzet, vanwege de Corona, maar ook steeds het slechte weer… regen of de hitte. Wat een pech. Maar uiteindelijk ging het door!
  Daar stonden we dan… bij Het Verdronken Bos in Schalkwijk. Een beetje onwennig, niet weten wat er precies ging gebeuren. Maar Anneke heeft ons meegenomen in haar enthousiasme. Ze zorgt er tijdens de shoot voor dat je alles om je heen vergeet, behalve elkaar. Je gaat op in het moment. Ze geeft je opdrachtjes. Er wordt gelachen, gek gedaan, geknuffeld, gekust. En dat zijn dé momenten dat Anneke de perfecte foto’s maakt. Wat een geweldige ervaring! Bedankt voor deze fantastische middag. We hebben GENOTEN! Dit hadden wij echt ff nodig. Bedankt, Anneke!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu