Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • Project foto's van tuinen particulier en bedrijven

  Anneke is onze tuinfotograaf, haar passie, zicht op details, wetend wat belangrijk is om mooie foto’s voor onze website te schieten, maakt haar bijzonder. Ze denkt mee en is creatief, komt afspraken na en als je het uit handen geeft zorg zij voor een goed eindresultaat.
  Echt een aanrader..Bedankt

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Katrui Zakamdi
  3 november 2019 14:19

  Trouwfotografe met passie

  Anneke was onze trouwfotografe en ik wist al dat ze een enthousiaste gezellige vrouw is, maar nu heb ik ook gezien wat een drive ze heeft als het gaat om haar foto’s! Ze doet de fotoreportage met volle overgave met veel passie & liefde. Van tevoren is alles goed doorgesproken, ze wilt zeker weten dat ze haar werk goed kan doen met een fijne vertrouwde basis. Wij worden nogal ongemakkelijk voor een camera, maar met de shoots hebben we niet eens hoeven poseren; we kregen leuke vragen of opdrachten en dan komen er veel mooie spontane prachtplaatjes uit. We staan er op zoals we zijn. Naast de shoots heb ik haar amper opgemerkt, was ze meer als een extra gezellige gast die aanwezig was. Maar achteraf zie je dat ze alles nauwlettend met haar lens heeft gevolgd. Wij hebben het haar ook niet makkelijk gemaakt met de verschillende talen onder ons en de gasten, maar dit heeft ze ook heel goed gedaan. Als je het mij vraag is haar beste taal de taal van de liefde op beeld! Merci Anneke !!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • YouNomi Lifestyle Coaching
  30 oktober 2019 11:40

  Sfeerfoto's YouNomi studio

  We zochten een goede fotograaf die onze naamsbekendheid op beeld kon vastleggen en ik dacht meteen aan Anneke. Naast dat ze bij YouNomi sport heeft ze een goede naam in Wijk bij Duurstede opgebouwd. Na de brainstormsessie een dag ingepland waarbij ze ons team en vooral de ruimtes met sporters ging vastleggen. Anneke heeft een hele fijne vibe en zorgde ervoor dat de sporters niet teveel moesten poseren en in de spotlights stonden.

  Dankjewel Anneke voor het eindresultaat! 🙂

  Groetjes Nomi van Os

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Trouwfotograaf

  Waar te beginnen… Anneke was onze trouwfotograaf, en wat was ze geweldig! Echt een top vrouw. Je bent helemaal op je gemak bij haar. En daarnaast heeft ze echt prachtige foto’s gemaakt op onze trouwdag. We zijn echt zo blij dat we voor Anneke hebben gekozen. Echt een aanrader!!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Family shoot

  Ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijk van mijn ouders hebben wij een zeer geslaagde fotoshoot met de hele familie gehad in de prachtige tuin van mijn ouders. Ondanks de regen aan het begin hebben we ontzettend veel lol gehad en moie momenten met elkaar gedeeld. Vooral ook door het enthousiasme en de spontaniteit van Anneke hebben we een fantastische dag gehad. En dat er ondertussen foto’s werden gemaakt, dat vergaten we soms gewoon door de lol die we met elkaar beleefden. Dank je wel Anneke, voor deze mooie dag en voor de spontane mooie foto’s!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu