Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • Madeleine Groenhof
  18 februari 2020 16:56

  Voor mijn nieuwe bedrijf, Via Madeleine, had ik laatst een fotoshoot met Anneke van Stijl Fotografie. Wat een fijne belevenis om voor haar camera te mogen staan! Mede dankzij de prachtige foto’s die zij van mij gemaakt heeft, heb ik nu een prachtige huisstijl voor mijn uitvaartonderneming. Anneke stelt je op je gemak door tijdens de fotoshoot vragen te stellen waarvan je gaat stralen. Echt heel blij met het resultaat!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Mart Veit - CNV Vakmensen
  5 februari 2020 14:56

  Anneke heeft de voorzitter van het CNV mooi in beeld gebracht. Het is haar gelukt om mooie sfeervolle portretfoto’s te maken die zowel voor officiële als ook informele doeleinden gebruikt kunnen worden. Met haar persoonlijke benadering neemt zij de tijd om zich te verdiepen in de persoon die gefotografeerd dient te worden. Dit levert mooi warme foto’s op.
  Daarnaast trad Anneke tijdens het jubileumcongres van CNV Vakmensen op 29 november 2019 als huisfotograaf op. Zij heeft van alle sprekers waaronder Koningin Maxima en minister Koolmees mooie foto’s gemaakt die uiteindelijk op meerdere plekken in de media zijn gebruikt.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Ella en Marjan Schippers
  1 februari 2020 12:13

  Super!!

  Al 2 x een fotoshoot gedaan bij Anneke. En zelfs diegene die er tegenop zagen hebben dit als iets positiefs ervaren. Want Anneke stelt je op je gemak en dit zie je terug in de foto’s. Zeker een aanrader!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Christel.Kocken
  30 januari 2020 19:16

  revieuw

  Anneke..in de eerste plaats Proficiat met jouw 2e Lustrum…!!!
  Wat n mooie beschrijving van jouw ‘Groei naar jouw uiteindelijke Passie…..
  Niet alleen je Blikveld verruimen…wat je deed…..ook de kwaliteit van hetgeen jouw Blik vangt….trekt….heeft zich ontwikkelt…is gegroeid…..Je hebt het vak van Fotografie…meer diepgang kunnen geven door het ‘Vangen van Emotie…..Gevoel….in de houding en uitstraling van de mens…..in de wisseling van uitdrukking in het gezicht….in de ogen…..! Met je opnames ben je in staat om de ogen de Spiegels van de ziel te doen zijn….Het diepe Innerlijk..aan de oppervlakte te laten komen… Het innerlijk zo diep verstopt….onder het uiterlijk….de make-up…de lach…het grimas.. de ‘cheese lach….de knipoog….
  Jij als Fotograaf….maakt BelovedShoots
  en bevrijdt de mens daarmee van zijn masker en doet het gezicht voorzichtig openbloeien….opengaan….Ontdaan van beschermingslaag….en afscherming….Ontdaan van afweer en immuunsysteem..In zachtheid opengaan naar die diepere laag waar pijn…verdriet…gekwetstheid. ligt……maar ook…de ontroering…..je mag me raken…..de liefde…vertedering….blijheid…onbevangenheid…..de verwarring…de trots….de boosheid…..de dankbaarheid…..de verbondenheid…..ligt.
  In een veilige shootsessie breng je ons
  naar….Durven kijken naar deze emoties….. zelfreflecreren……
  En dat wat er komt… open en loslaten aan het Universum …..
  En zo ontstaat er een beeld…een foto van een Écht en Authentiek Mens……!!!!
  Dank je wel daarvoor Anneke….!!!!
  Christel.Kocken

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Wat was het geweldig toen ik een fotoshoot cadeau kreeg voor moederdag. Anneke heeft toen heel mooi kunnen vastleggen hoe onze zoon voor het eerst ging lopen. Zelfs zijn mooie schrikreactie toen hij uiteindelijk omviel en onze verbazing en blijdschap! Wat was het een gaaf moment en ik ben superblij dat Anneke dit heeft kunnen vastleggen!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu