Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • Bram en Miriam van den Broek
  29 april 2020 12:43

  Met recht een "Beloved" fotoshoot

  Door de corona-crisis hebben wij helaas ons huwelijk van 15 mei aanstaande moeten verzetten. Een heel lief iemand had blijkbaar wel in de gaten dat wij dat erger vonden dan we lieten blijken. Op een avond kregen wij van Anneke een mailtje dat een anonieme gulle gever ons een Beloved fotoshoot cadeau had gedaan. Wat een verrassing! Wij hadden 2 jaar geleden met de hele familie al eens een Beloved fotoshoot gedaan, dus Annekes werkwijze was ons niet vreemd. Maar nu was de aandacht eens voor ons als stel. Wat heerlijk, even geen huishouden, geen werk, geen kinderen, alleen even WIJ…
  Anderhalf uur in Vreeswijk, de tijd vloog om. Even helemaal in elkaar opgaan (geen probleem, hè Anneke🙂) en zelfs het weer zat mee. We hebben genoten. Anneke, bedankt voor een gezellige, spontane, romantische, heerlijke fotoshoot met echte aandacht voor ons en vragen waardoor ons weer even heel duidelijk is geworden waarom wij voor elkaar hebben gekozen. Je bent een topper! Heel veel liefs, Bram en Miriam

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Willem en Ella
  17 april 2020 14:06

  Onspannen fotoshoot

  Op een zaterdag in maart 2020 hebben wij een afspraak met Stijl Fotografie voor een fotoshoot met ons hele gezin. Wat zijn we blij dat de hemel strakblauw is en wat hebben we een superochtend samen met Anneke Troost. Zoals zij werkt is heel verrassend en wij voelen ons allemaal vrij om lieve dingen tegen elkaar te zeggen, herinneringen op te halen en samen in een deuk te liggen om grappen. Door die ontspannen sfeer zijn de foto’s heel natuurlijk geworden; ze zijn werkelijk prachtig en wij zijn er heel erg blij mee. Bovendien merken we dat door het bekijken van de foto’s alle herinneringen van haar vragen en onze antwoorden weer boven komen. Dat geeft een extra dimensie aan deze prachtige familie-fotoshoot.
  Kort daarna gingen we in de Corona-lockdown; daardoor heeft die ochtend in maart een extra bijzondere dimensie gekregen en zijn we superblij dat de afspraak op die ochtend kon doorgaan.
  Bedankt namens ons allemaal, Anneke!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Sander Breddels
  15 april 2020 14:16

  Flexibel en haarscherp

  Ik had Anneke benaderd voor een zakelijke portret shoot, voordat de Corona-maatregelen hun intrede deden. Ook in deze tijd heeft zij zich flexibel opgesteld door akkoord te gaan met mijn voorstel de shoot voor Vorm Centraal op te splitsen nu foto’s van contact met klanten niet geschoten kunnen worden. Op gepaste afstand is de serie buitenfoto’s alvast geschoten en ziet dit resultaat er al haarscherp uit. Het tweede deel (kantoor) plannen we later samen in zodra de situatie het weer toelaat. Kortom; flexibel en meedenkend. Anneke stelt je gerust en laat je zijn wie je bent.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Badaco, Aart Baas
  7 april 2020 10:07

  Een fotosessie kan dus leuk zijn

  Voor portretfoto’s voor onze nieuwe website bij Anneke uitgekomen. Voordat afspraak ingepland is ontstaat er bij collega’s al spanning. Hoe ziet de dag er uit, hoe loopt het…?

  Een voorstelling maken van de werkwijze van Anneke is haast onmogelijk, je moet het willen ervaren.

  Ontwapenend, met gevoel voor humor. Dat zie je op foto’s terug.Je raakt op je gemak en vergeet haast dat er een joekel van een lens op je gericht is.

  Kortom:
  Wil je een leuke dag en professionele foto’s, Anneke is een absolute aanrader.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Dion & Tamara
  28 februari 2020 09:56

  Een aanrader!

  Na 15 jaar samen en een kleine meid (1) verder leek het ons leuk om eens een fotoshoot mee te maken. We hadden goede ervaringen over Anneke haar werkwijze meegekregen en de website spreekt voor zich dus dit gingen we proberen. Het contact verliep erg fijn ook nadat we de shoot een paar keer moesten afzeggen i.v.m. ziekte en slecht weer. Spannend vonden we het niet maar we waren wel nieuwsgierig of dit aan onze verwachtingen zou voldoen. Maar de fotoshoot was vooral erg leuk om te doen. Ondanks dat de topics/vragen die Anneke aandraagt soms wat ongemakkelijk voelen of je niet direct antwoord kan bedenken voelde het heel ongedwongen en dus vooral heel erg leuk. Ze weet je op een goede manier af te leiden van de camera en dat levert mooie plaatjes op. O Ik had wel mijn twijfels of je een 1-jarige goed op camera zou kunnen vastleggen maar ook dit verliep erg goed. Een leuke bellenblaas en de interactie met papa en mama zorgen ervoor dat het uur zo voorbij is. En dan krijg je de foto’s toegestuurd…. ga dan maar eens kiezen, we hadden ze bijna allemaal wel willen afnemen 🙂 Maar we hadden besloten er geen boek van te maken en je hangt ook niet al die foto’s in huis op dus toen hebben we besloten dat we dit liever over 1 of 2 jaar nog eens doen en een select aantal foto’s hebben dan heel veel foto’s van dezelfde momenten. Al met al dus een hele leuke ervaring met een prachtig resultaat!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu