Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • Yvette Italiaander
  29 juli 2020 09:05

  Prachtfoto’s!

  Dit is de tweede keer dat Anneke foto’s van ons heeft gemaakt en weer zijn ze prachtig! Zo precies zoals we zijn, zo echt!
  De foto’s zijn echt onvergetelijke herinneringen van voor ons hele mooie momenten. Anneke laat je je jezelf zijn en creeërt een ongedwongen fijne sfeer. Dank weer Anneke voor deze mooie foto’s, je bent een vakvrouw en een lieverd!❤️

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Jaap Rodenburg
  21 juli 2020 09:01

  Professioneel, authentiek, vakmanschap

  Ik heb genoten van de fotosessie die wij samen hebben gedaan bij het Henschotermeer. Jij hebt de locatie uitgezocht nadat jij mij vroeg welke achtergrond het beste bij mij past. De locatie is top door jou gekozen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Jij zou de foto’s van mij schieten. Nou dat vond ik spannend. Zelf zo in de schijnwerpers te staan is bijzonder. Ik had de vraag: ” hoe komen de foto’s er uit te zien.” Je gaf aan dat je mij authentiek op de foto’s wilde hebben. Zo van: dit ben ik in alle gradaties van wie ik ben. Het resultaat is verbluffend. Precies zoals ik ben. Het heeft mij enorm verrast dat je de juiste momenten koos waar ik volledig in mijn gevoel en emotie zichtbaar ben. Wat knap dat je op de gevoelige plaat mij zo kan neer zetten. Het heeft mij zichtbaar ontroerd. Jij hebt mij bevestigd hoe waardevol professionele foto’s zijn. Grote dank voor je vakmanschap en mij het gevoel geeft dat ik er helemaal ben.
  .
  Hartegroet,

  Jaap Rodenburg

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Christine van der Stoel
  23 juni 2020 15:12

  persoonlijk en professioneel beeldmateriaal

  Voor mijn nieuwe website en voor de promotie van mijn trainingen, cursussen en coaching op een nieuw locatie wilde ik graag persoonlijk en professioneel beeldmateriaal, ook van mijzelf. Maar dan wel een beetje léuk, want ik hou van mijn werk en ik wil graag dat dat zichtbaar wordt. Dus belde ik Anneke voor een ‘zakelijke portretserie’. Ik moet lachen bij het woord zakelijk, want onze fotoshoot was een heerlijke duin- en strandwandeling, met goede gesprekken en veel lol. Eerlijk gezegd vergat ik af en toe dat Anneke foto’s aan het maken was. Ik heb net de resultaten bekeken en ik kan alleen maar superlatieven bedenken om die te omschrijven. Zo geweldig mooi. Zo helemaal ik. En tegelijk zo fris, zo stralend. Ik genoot al van de shoot zelf, het gezelschap van Anneke, nu van het resultaat én van het vooruitzicht dat mijn werk op deze manier zo mooi zichtbaar wordt. Dankjewel, Anneke!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Marjolein Veldhuizen
  28 mei 2020 20:17

  Supermooi Moederdagkado voor mijzelf, van mijzelf <3

  Ik heb al meerdere keren voor Annekes lens gestaan, zowel samen met mijn familie, als alleen in de spotlight toen ik 40 werd. Haar werkwijze is mij dus niet onbekend. Grootste plus vind ik dat ze een ontspannen sfeer weet te creëren waarin je vergeet dat je “moet poseren” voor de camera, precies datgene waar ik een hekel aan heb. Ik hou van ongedwongen foto’s, hoeft allemaal niet perfect met een Amerikaanse smile, liefst het tegenovergestelde. Een foto heeft voor mij persoonlijk de meeste waarde als deze echt is. En dat dan niet iedereen in de lens kijkt, maakt zo’n foto voor mij des te perfecter.
  In deze rare Coronatijden had ik sterk de behoefte aan een blijvend kado voor Moederdag. Along came een facebookpost van Anneke over de Beloved fotoshoots en een afspraak was supersnel gemaakt. Doel: leuke ongedwongen foto’s van mijn jongens en als er een paar met mij erbij genomen worden is dat een bonus. Dat mijn zoon inmiddels een dikke bos Coronahaar had en mijn dochter van nature wat terughoudender is en de shoot vooral in het begin heel spannend vond, is niet terug te zien op de foto’s. Met dank aan een flinke lik gel en de natuurlijke omgang van Anneke met de jongens, zorgde ervoor dat – met name mijn dochter – mij na een kwartier vergeten was en helemaal opging in de opdrachten die Anneke ze meegaf. Als bonus hebben we nog een hele mooie foto van ons drietjes gemaakt. Al met al alweer een geslaagde fotosessie met een blijvende mooie herinnering aan Moederdag in Coronatijd <3

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Carole van den Bogerd
  3 mei 2020 17:57

  Echt superleuk om te doen!

  Al een aantal keren heb ik een zakelijke fotoreportage laten maken door Anneke, elke keer is dat weer een feestje om te doen! Ze is heel relaxed en eigenlijk gaat het lachen vanzelf! Op de foto’s ben ik gewoon wie ik ben en dat is fijn. Wederom heel tevreden met het resultaat. Ik ga de foto’s snel op mijn site plaatsen en de overige uitingen.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu