Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • alexander bax, stefka cankov-Bax Lederwaren, Hoeden en Petten
  22 augustus 2020 14:25

  Een geweldige ervaring

  WAT EEN FANTASTISCHE ERVARING. WE WISTEN EIGENLIJK NIET WAT WE KONDEN VERWACHTEN VAN EEN FOTOSESSIE, MAAR ANNEKE TROOST HEEFT HET ZO PROFESSIONEEL AANGEPAKT, DAT WE HET HEEL NATUURLIJK ERVAREN HEBBEN. OP HET JUISTE MOMENT WIST ZIJ ONZE EMOTIES TE VANGEN EN VAST TE LEGGEN. HET ZIJN DAN OOK PRACHTIGE FOTO’S GEWORDEN. HARTELIJK DANK ANNEKE VOOR DEZE SCHITTERENDE KENNISMAKING.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Warme foto's

  Een moeilijke opdracht had Anneke! Zodra er namelijk een camera op mij wordt gericht bevries ik, voel ik mij erg ongemakkelijk. Toch is het Anneke gelukt om het ijslaagje te laten smelten en mijn echte ‘ik’ op beeld vast te leggen. Dat is namelijk wat ik wil laten zien, wie ik echt ben! Dankjewel Anneke!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Aanrader

  Stelt vragen waardoor je eigenlijk vergeet dat je voor de camera staat, maar er wel hele mooie foto’s uit komen. Anneke weet de mooiste plekjes te vinden, voor een mooi resultaat!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Genot, plezier en hele mooie foto’s!

  Echt een aanrader! Op het begin voel je je nog een beetje ongemakkelijk. Maar vanaf het moment dat het begint vergeet je deze topfotograaf dat ze er uberhaupt is. Door de vele leuke vragen die ze stelt ben je alleen nog maar gefocust op elkaar en dat levert super leuke en spontane foto’s op!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Anne de rooij
  29 juli 2020 11:55

  Zeer zeker een aanrader om wat voor moment dan ook vast te laten leggen door Anneke 👌🏻

  Anneke kwam foto’s maken maar helaas begon het te regenen, snel wist ze een andere locatie te bedenken om foto’s te laten maken. Erg professioneel, en duidelijk in wat ze graag wilt fotograferen. Ik heb al aan gegeven binnenkort is een leuke shoot met man en kids!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu