Waardering 4.95 (139 reviews)

Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto’s.
Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt ‘te’ strak. Wil jij foto’s die laten zien wie je echt bent? Bel me!
Contact:
Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: info@stijlfotografie.nl
Wist je dat ik certified Beloved Photographer ben? Kijk de film waarin Heleen vertelt over haar ervaring:

“Je houdt van elkaar, van je kinderen, van je ouders en van je beste vriendin. Die liefde wil je graag vastleggen, voor nu en voor later. Daarom kom je bij mij, want ik ben gespecialiseerd in Beloved-fotografie. Ik haal jullie gevoelens voor elkaar naar boven en leg die vast. Wil jij foto’s waar de liefde voor elkaar vanaf straalt?”

Meer informatie over Beloved fotografie

 

 

, , , , , , ,

139 reacties. Reactie plaatsen

 • Bart & Melanie Hoeing
  20 september 2020 18:55

  Fotografie met gevoel.

  Op 19 september 2019, nu exact een jaar geleden zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Als je het leuk vindt om na je trouwdag overladen te worden met enthousiaste reacties, moet je Anneke van Stijl*Fotografie hebben. Zij ziet dingen door haar lens, welke anderen niet zien en welke je pas doorhebt als je het geweldige eindresultaat ziet. Zij legt momenten, personen en emoties vast zoals ze zijn, puur en zoals je het je altijd wilt blijven herinneren. Anneke is bovendien een geweldige leuke meid: zij is betrouwbaar, bevlogen en enthousiast, sociaal en oprecht betrokken bij de mensen voor haar lens. Zij weet met haar bijzondere manier van fotograferen je zo op de foto te zetten, dat het puur natuur en echt blijft. Precies zoals je bent zonder enig “statig gedoe”.
  Het is een geweldig gevoel als je op je trouwdag weet dat je je nergens meer druk om hoeft te maken. Dat je weet dat alles goed is afgesproken en dat het in handen is van betrouwbare, kundige mensen. Dat je alleen maar hoeft te genieten en de dag ‘op je af kan laten komen’. En dat je er achteraf (letterlijk) met plezier, ontroering trots en verwondering op kan terugkijken.
  Gun jezelf Anneke van Stijl*Fotografie voor het vastleggen van je bruiloft en dan weet je zeker dat je de beste keuze hebt gemaakt die je maar kon maken.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Manouk de Ligt
  17 september 2020 18:30

  niet 'te' zakelijk

  Al een lange tijd wou ik een zakelijke foto hebben, maar die moest niet te’ zakelijk zijn, snap jij het nog?!? Anneke in ieder geval wel en die kon hier goed op inspelen. Ze wist wat ik bedoelde en het resultaat mag er zijn! Ik ben super blij met de foto’s. Verder waren we er zo uit wat betreft datum en tijd! Anneke is ook daarin erg flexibel! Een aanrader dus!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Wat was het een mooie en gezellige newborn fotoshoot! Het verliep allemaal heel goed, gezellig en spontaan waardoor we totaal niet het gevoel hadden dat we voor de camera stonden! Voor toekomstige mooie momenten die we willen vastleggen komen we zeker bij jou terug! Heel erg bedankt voor de leuke fotoshoot en de prachtige foto’s!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Jolanda van Dijk
  8 september 2020 09:55

  Anneke is een heerlijk spontaan en open persoon . wij zijn door MOOI LOKAAL met haar in contact gekomen, wat was het mooi en gezellig, heerlijk ongedwongen zodat je eigenlijk niet in de gaten had dat er foto's gemaakt werden, ga zeker met het gezin een fotoshoot bij haar laten doen

  Anneke is een heerlijk spontaan en open persoon . wij zijn door MOOI LOKAAL met haar in contact gekomen, wat was het mooi en gezellig, heerlijk ongedwongen zodat je eigenlijk niet in de gaten had dat er foto’s gemaakt werden, ga zeker met het gezin een fotoshoot bij haar laten doen

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Judith Lourens
  5 september 2020 16:59

  Top Fotografe!

  Anneke, wat is het fijn als jij tijdens de fotoshoot ervoor zorgt dat er een hele ontspannen en relaxte sfeer ontstaat. De camera valt ineens niet meer op, en de zenuwen verdwijnen naar de achtergrond door de leuke gesprekken.
  Hierdoor wist jij de mooie kiekjes in ons o zo geliefde Wijk vast te leggen. En zo krijg je zelfs mij leuk op de foto! Top gedaan.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu