Waardering 4.8 (41 reviews)

corona update

Beste klant,

Hetgeen we vreesden is vanavond waarheid geworden; we moeten de kapsalon sluiten tot 20 januari. Een zure appel en hoge prijs die we hiervoor moeten betalen in de drukste tijd van het jaar. Maar ook hebben we begrip voor het besluit. Het aantal besmettingen moet omlaag.

Al een afspraak gemaakt?
Voor u als klant betekent dit dat uw reeds gemaakte afspraak geen doorgang kan vinden.

Nog geen afspraak gemaakt?
Het is momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken of te verplaatsen. Niet telefonisch en niet via de website. We houden u via onze social media kanalen op de hoogte wanneer u weer een afspraak kunt maken.

Mocht u komende periode toch uw haar willen kleuren, dan bieden wij u een self-kleur-pakket aan. Op deze wijze kunt u thuis zelf uw favoriete haarkleuring aanbrengen. U kunt dit pakket aanvragen via marjadeligt@gmail.com. De kosten hiervoor bedraagt € 27,50 voor verf.

Laten we met elkaar hopen dat de maatregelen snel leiden tot het gewenste effect en we allemaal weer het leven kunnen oppakken zoals we graag willen.

Hartelijk dank u voor uw begrip en medeleven. Dat waarderen wij enorm! Wij hopen u snel weer in onze kapsalon te mogen ontvangen. En wensen u fijne feestdagen, liefde en gezondheid!

Lieve groet,
Team Kapsalon Marja

******************************************************************

Deze gezellige, vakkundige en klantvriendelijke kapsalon in Cothen is voor dames, heren en kinderen geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Een kopje koffie, een heerlijk verwenmoment waar de klant altijd centraal staat, knippen en/of verven of welke haarwensen dan ook, het team van acht dames staat voor u klaar! Wij knippen op afspraak.

 

, , , , , , ,

41 reacties. Reactie plaatsen

 • Marieke Loggers
  17 oktober 2019 21:55

  Laagdrempelig, kennis van het kappersvak, Sfeer

  Deskundige kapperszaak, met een gezellige sfeer, dorpsgevoel.
  Attent, snel geholpen, helemaal handig online een afspraak in boeken bij je favoriete kapster. Deze leuke laagdrempelige kapperszaak straalt deskundigheid, vriendelijkheid uit.
  Ik moet een stukje rijden, maar dat is het dus ook waard, altijd tevreden met het resultaat!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu