Kapsalon Marja

Waardering 4.8 (41 reviews)

#update corona virus

Wat een heerlijk nieuws…

Vanaf maandag 11 mei mogen wij weer open! Om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, zullen wij tijdelijk onze openingstijden verruimen. Vanzelfsprekend houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Alles ter bescherming van uw en onze eigen gezondheid.

Iedereen die al ingepland stond zullen wij komende dagen benaderen om de afspraak te herplannen. Dan hoeft u dus NIETS te doen.

Wanneer er GEEN afspraak ingepland stond op het moment van sluiten van de kapsalon, kunt u ZELF online een (knip) afspraak maken vanaf vrijdagavond 19.00 uur via www.kapsalonmarja.nl.
Ook kunt u telefonisch een afspraak maken via 0343-563000 (tijdens openingstijden).

Wij zijn er klaar voor en hopen u snel weer in onze kapsalon te begroeten!

***************************************************************************************************************************************

Deze gezellige, vakkundige en klantvriendelijke kapsalon in Cothen is voor dames, heren en kinderen geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Een kopje koffie, een heerlijk verwenmoment waar de klant altijd centraal staat, knippen en/of verven of welke haarwensen dan ook, het team van acht dames staat voor u klaar! Wij knippen op afspraak.

 

, , , , , , ,

41 Reviews

  1. 19 januari 2018
  2. 19 januari 2018
  3. 19 januari 2018
  4. 19 januari 2018
  5. 18 januari 2018

Geef je mening

Sending

Menu