Si No Makelaar Wijk bij Duurstede | Ondernemer van de maand volgens Ondernemer in Wijk.

Si-No Makelaars

Makelaar
8 reacties
Waardering 4.25 (8 reviews)

Bij Si-No makelaars bent u aan het juiste adres voor de koop of verkoop van uw huis. Wij combineren kennis van zaken en integer advies met een frisse, baanbrekende aanpak en gaan daarbij verder dan de traditionele makelaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!
Contact: 
Si-No Makelaars
‘Verkocht-Verbouwd-Geleverd’
Website: www.si-no.nl
Tel: 0343 – 592 950
E-mail: welkom@si-no.nl

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 reacties. Reactie plaatsen

 • Yoni & Hans van Beek
  13 maart 2018 13:19

  Taxatie en verkoop woning

  De hebben de samenwerking met Peter/Si-No makelaar als zeer prettig ervaren.
  Professioneel maar betrokken, het 1ste gesprek was open en eerlijk.
  Alle zorgen zijn voor ons weggenomen met schitterende foto’s van ons huis. Met als resultaat je huis binnen 2 dagen verkopen
  Wij raden Si-No dan ook zeker aan voor de verkoop van een woning.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Karel en Marijke Dekker
  14 december 2017 09:17

  frisse Ideeen

  Makelaardij SiNo hebben wij als een verademing ervaren. Wat een persoonlijke aandacht, inzet en frisse, originele ideeën.

  Zo is van de woonkamer van het te verkopen appartement in Utrecht een ‘artist impression’ gemaakt, waardoor potentiële kopers geïnspireerd raakten en een beeld kregen hoe de kamer er ook uit zou kunnen zien. Dat hielp!

  Ook de sterk gedateerde keuken en badkamer werden digitaal aangepakt: op basis van concrete offertes van leveranciers zijn berekeningen en impressie’s gemaakt en het appartement is inclusief gloednieuwe (toekomstige) keuken en badkamer te koop aangeboden. Met daarbij de garantie van oplevering van het verbouwde appartement vóór overdracht, zodat de verbouwingskosten al in de hypotheek meegefinancierd kunnen worden. Een baanbrekend en effectief concept.

  Door gebruik te maken van professionele fotos, artist impressions, een 3D virtuele tour en heldere teksten is de woning op een goede manier in de markt gezet. En met succes. In no-time belden tal van geïnteresseerden naar makelaardij SiNo om een afspraak te maken voor een bezichtiging. De belangstelling was zonder meer gewekt!

  Tijdens het hele verkoopproces zijn wij uitgebreid op de hoogte gehouden en deskundig geadviseerd, waarbij wij soms wel het gevoel hadden dat de makelaar tegelijkertijd de belangen van de kopers behartigde, en soms meer als intermediair leek op te treden dan als onze adviseur en belangenbehartiger. Maar uiteindelijk heeft de hele operatie tot het gewenste resultaat geleid: de verkoop van onze woning tegen een mooie prijs.

  Makelaardij SiNo is een aanrader. Een deskundige makelaar met hart voor de zaak en oog voor de klant.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Jeff en Annemarie
  9 december 2017 09:16

  Jeff en Annemarie

  Jeroen Sinoo denkt vernieuwend binnen de makelaardij. Hij weet dat het maken van de juiste en mooie foto’s essentieel is voor een snelle verkoop van de woning. Daarnaast wordt een 3D doorsnede van het huis gemaakt. Hierdoor kan de potentiële koper alvast een wandeling maken door de nieuwe woning. Een film gemaakt door een drone van de buitenkant woning maakt het geheel compleet. Maar ook voor de binnenzijde van de woning heeft Jeroen de juiste ideeën. Is uw woning slecht verkoopbaar door een lelijke badkamer, dan wordt deze aangeboden op funda met een tekening van hoe de badkamer eruit zou kunnen zien. Hierdoor vergeet de koper de huidige badkamer en gaat in mogelijkheden denken. Jeroen is klantgericht, open en eerlijk, denkt mee, vriendelijk, duidelijk en niets is hem te veel. Kortom een aanrader voor de verkoop van uw woning maar ook als u een woning aan moet kopen is hij de juiste persoon.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu