Waardering 5 (19 reviews)

Vorm Centraal | Grafische Vormgeving & Communicatie
De beste keuze wanneer u ondersteuning zoekt op gebied van grafische vormgeving, reclame en communicatie.
Sander Breddels ondersteunt regionale ondernemers graag met verrassend, resultaatgericht grafisch ontwerp. Bijvoorbeeld voor het ontwerp van een logo, een huisstijl, opvallende advertenties, pakkende brochures, pos-materialen, creatieve (social media) marketing, socialvids, interactieve bannersets, animatiefilmpjes, mobile first webdesign en betere vindbaarheid in Google. Kies voor regionaal opvallen of ga een stap verder. Met bijvoorbeeld een doelgroep analyse en landelijke targeting. Zijn talent, kennis en jarenlange ervaring zet hij graag en vol passie in voor al uw communicatie vraagstukken. Hoe klein of groots deze ook zijn.
Met een mobiele werkplek werkt hij (indien u dit wenst) als verlengstuk van uw interne marketingteam, gewoon centraal bij u op locatie. Een design naar wens is vanzelfsprekend, maar doeltreffende communicatie levert u daadwerkelijk iets op. Fans, meer leads, meer klanten, hogere conversie!

Wacht niet langer en laat u inspireren door de creativiteit, kennis en prettige manier van werken van Sander Breddels. Kies Vorm Centraal.

Telefoon: 0343 – 59 22 83
WhatsApp: 06 535 170 75
E-mail: sander@vormcentraal.nl
Website: https://www.vormcentraal.nl

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

19 reacties. Reactie plaatsen

 • Simon en Sabine
  14 november 2019 23:30

  Wij hebben onlangs met Vorm Centraal samengewerkt en dit is ons ontzettend goed bevallen. Sander heeft ons logo, visitekaartje en folders ontworpen en onze website opgezet. Hij is ontzettend creatief, denkt en adviseert mee, als iets niet werkt bijt hij zich erin vast tot het wel werkt, reageert snel en heeft oog voor detail !

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Paco Klein, Klein Optiek WbD
  6 november 2019 13:19

  Top werk geleverd. Alles tot in de puntjes, bevallen de puntjes niet, dan heeft Sander daar altijd een oplossing voor. Bomvol leuke ideeën! Zeker een aanrader.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Sander schakelt zeer snel, is kritisch en denkt altijd mee of we iets anders of beter aan kunnen pakken. Door zijn jaren ervaring heeft Sander ook vaak een adviserende rol of draagt hij nieuwe ideeën aan.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Sahithyan Shanmugaratnan
  6 november 2018 08:28

  Out of the box

  Sander denkt altijd out of the box en kritisch om zo de organisatie verder te kunnen ontwikkelen. Met al zijn ervaring is hij overal een goede toevoeging in een project.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu