Waardering 5 (78 reviews)

Wie kan er bij mij terecht?
Man of vrouw, jong of oud; iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door mij als ProVoet aangesloten pedicure uitstekend worden verholpen.
Sandra Bruggers

Behalve behandelingen in mijn praktijk ben ik op woensdag en vrijdag ook beschikbaar als ambulant(Alleen voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om naar mijn praktijk toe te komen) Behandelingen dienen contant afgerekend te worden, pinnen is niet mogelijk.

, ,

78 reacties. Reactie plaatsen

 • Feetfullness

  Dit keer geen Mindfulness, maar aandacht voor de andere kant van het lichaam. 2 voeten, meestal weggestopt in sokken en een paar schoenen, ver weg van de dagelijkse beslommeringen, maar wel de basis van je reis. Sandra is de juiste persoon om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen, en nieuw leven te geven down under. Hartelijk Dank voor deze ervaring, mijn voeten hebben weer lucht 🙂

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Marcia Teeuwen
  17 juni 2019 22:00

  Sandra heeft ons (mijn zoon met name) al twee keer uit de brand kunnen helpen; ingegroeide teennagel, ontsteking etc. Maar zij kreeg het weer rustig en zodoende hoefde zijn nagel niet verwijderd te worden bij de huisarts zoals bij de andere teen (maar dat was voordat we Sandra kenden!!). Sandra is erg kundig en professioneel en daarnaast ook hartstikke leuk! Bedankt! Marcia

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Al heel wat jaren loop ik te tobben met flinke kloven in mijn hakken. Ik dacht dat ik het er maar mee moest doen. Nadat mijn man en kind bij Sandra waren geweest, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Volgens haar was het zeker niet hopeloos. Ze heeft mijn voeten en hakken uitgebreid verzorgt en tot slot een soort kussentjes op mijn hakken gedaan. Dit moest ik ongeveer twee weken laten zitten. Vervolgens heb ik dit eraf gehaald. Ik wist niet wat ik zag! Ik heb in jaren niet zulke mooie hakken gehad. Super blij mee! Bedankt Sandra!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu