Waardering 4.8 (25 reviews)

Teus maakt en levert stalen trapleuningen op maat!
Dat doet Teus graag en uiteraard op een ambachtelijke manier.

Teus heeft zo’n 30 jaar ervaring in staal en voornamelijk in stalen trapleuningen. Daarnaast biedt Teus vol trots leuningen aan die op een supermooie, zeer sterke, maar ook op een hele gemakkelijke manier gemonteerd kunnen worden. Geen schroefjes en pluggen meer, maar een montage die voor eens en voor altijd muur en muur vast zit. als je wilt weten hoe je simpel Lees meer…

 

, , ,

25 reacties. Reactie plaatsen

 • Trapleuning van smeedijzer is echt prachtig geworden. Ziet er zo onwijs mooi uit! Snelle levering voor handwerk als dit. Nadat bleek dat blinde montage zonder rozetten niet mogelijk was (holle gipswand) advies gekregen en binnen 2 dagen werden de rozetten opgestuurd zodat hij alsnog opgehangen kon worden. Ook met rozetten is hij nog steeds super mooi!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • “Mooie ranke zwart gemoffelde trapleuning werd volgens de door ons opgegeven specificaties keurig en compleet met de benodigde montage-attributen afgeleverd.
  En omdat de monteurs van Tomassen Toegangstechniek toch in huis waren voor de montage van de prachtige stalen deuren, hebben die de trapleuning in een oogwenk ook gemonteerd!! Kortom, een goed product en zeer klantgericht”

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Top

  Rechtstreekse communicatie, mooie producten, snelle antwoorden en snelle levering, duidelijke instructie. Complimenten voor de montage materialen en bijgevoegde instructies.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Pluspunt

  Wat fijn dat jullie zo meedenken, dat we konden bellen, jullie de foto’s beoordeelden zodat we tot de goede keuze konden komen. We zijn heel blij met de prachtige trapleuning!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Goedzo

  “Het zijn werkelijk prachtige handgemaakte trapleuningen. Een sieraad voor het trappenhuis. We hebben al 2 keer trapleuningen besteld. Nu gekozen voor blinde montage met rozetten, die maken het helemaal af. Heel blij mee!
  Service is goed. Informatie over de status van de bestelling ook. Website ook zeer duidelijk.”

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu