Waardering 4.93 (169 reviews)

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste fiets, binnen het beschikbare budget.
Een nieuwe fiets of tweedehands, sportief of voor de kinderen, een E-bike of een transport. Dat geldt ook als u komt voor fietsaccessoires, fietskleding of voor een klein onderdeel. Kom kijken en kies samen met één van onze medewerkers het juiste product. Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom.

#update corona virus;

Ons team staat voor je klaar.

Haal- en brengservice: Wij hebben de mogelijkheid om gratis (in een straal van 20 km) je fiets op te komen halen en thuis te brengen als een onderhoudsbeurt of reparatie nodig mocht zijn.

Onderdeel nodig: Wil en kan je zelf je fiets repareren en heb je onderdelen nodig, ook deze bezorgen wij thuis. Of is je fietstas stuk, fietsbroek nodig of…….? Bel en wij komen aan met nieuwe artikelen.

Private shopping: Maak een afspraak voor private shopping, de winkel is dan voor of na sluitingstijd voor jou!

Proefrit aan huis: Wij komen graag bij jou aan huis zodat je in je eigen wijk een proefrit kan maken op een nieuwe fiets.

Bel of mail gerust!
0343-594000
info@fietsdomein.nl

, , , , , ,

169 reacties. Reactie plaatsen

 • Frank en Corrie
  1 november 2020 19:51

  2 mooie fietsen

  Twee hybride Sensa fietsen gekocht . Zeer vriendelijk geholpen met deskundige uitleg. Ondanks de lange levertijd( fietsen niet meer op voorraad in de fabriek) toch zeer tevreden met de uitleg en levering van de fietsen.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Top service

  Fijne aankoop, hulp en aflevering. Erg goede service.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • E bike nummer 2

  Afgelopen vrijdag heeft ook mijn partner de stap gemaakt en een Ebike gekocht bij fietsdomein. Het enthousiasme en de service van de adviseur was weer enorm plezierig. Waar ik de vorige keer iets minder tevreden was over de aflevering ( overigens keurig afgehandeld !) was het dit keer helemaal goed. Fijne zaak, fijne mensen!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Annemarie en René van Schoor
  5 september 2020 14:20

  2 E bike gekocht

  Voor informatie over de diverse merken fietsen met Mirjam staan praten en ontving hele goede tips.
  Het tweede bezoek hebben we met goede informatie onze fiets gekozen. Een test ronde gefietst en onze inruil fietsen laten beoordelen.
  Ook dit verliep maar wens, wij vinden dat we goede zaken hebben gedaan, dus de fietsen gekocht. Hun eigen merk Lugano is het geworden. Heel veel voordeel bij dit merk zoals 5jaar garantie op de gehele fiets zelfs de batterij.
  Vandaag de fietsen opgehaald en goede uitleg gehad hoe alles werkt.
  Wij zijn dus heel tevreden met de aanschaf en de aflevering.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Karin Kalsbeek
  5 september 2020 10:41

  koop en aflevering E-bike

  Bij Fietsdomein terecht gekomen om de wijkse ondernemer te steunen. In eerste instantie alleen voor informatie maar een tweetal uurtjes later had ik een fiets gekocht. Een enthousiaste verkoper met kennis van zaken heeft mij over die lijn getrokken. Ik was erg blij met de fiets maar ook met de manier waarop deze aan mij verkocht was. Wat dat betreft 5 sterren. Toen ik de fiets ging ophalen laat in de middag kon ik die 5 sterren helaas halveren. Alsof er een trein gehaald moest worden en met minimale uitleg die veel te snel ging stond ik 15 minuten later buiten. Wel met een fiets maar een illusie rijker. Het leek alsof de buit binnen was en het niet meer belangrijk was. De service bij aflevering was ronduit slecht. Nou vind ik deze zaak nog steeds erg plezierig maar doe wat met deze opmerking. Overigens werd de aflevering gedaan door iemand anders die nog eens niet alles van de fiets wist. Slecht! Vandaar de drie sterren.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
  • Team Fietsdomein
   18 september 2020 13:55

   Jammer

   Jammer dat het ophalen van uw nieuwe fiets voor uw gevoel niet prettig is verlopen. Het is voor ons zeker een leer moment om dit te lezen en om er goed op te letten dat wij een ieder altijd alle aandacht blijven geven. Dat is ook iets wat wij graag willen, Fietsdomein staat voor aandacht en onbezorgd fietsplezier. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en hoop ik dat de rest van de aftersale u een goed gevoel gaat geven.

   Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

   Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu