Waardering 4.93 (166 reviews)

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste fiets, binnen het beschikbare budget.
Een nieuwe fiets of tweedehands, sportief of voor de kinderen, een E-bike of een transport. Dat geldt ook als u komt voor fietsaccessoires, fietskleding of voor een klein onderdeel. Kom kijken en kies samen met één van onze medewerkers het juiste product. Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom.

#update corona virus;

Ons team staat voor je klaar.

Haal- en brengservice: Wij hebben de mogelijkheid om gratis (in een straal van 20 km) je fiets op te komen halen en thuis te brengen als een onderhoudsbeurt of reparatie nodig mocht zijn.

Onderdeel nodig: Wil en kan je zelf je fiets repareren en heb je onderdelen nodig, ook deze bezorgen wij thuis. Of is je fietstas stuk, fietsbroek nodig of…….? Bel en wij komen aan met nieuwe artikelen.

Private shopping: Maak een afspraak voor private shopping, de winkel is dan voor of na sluitingstijd voor jou!

Proefrit aan huis: Wij komen graag bij jou aan huis zodat je in je eigen wijk een proefrit kan maken op een nieuwe fiets.

Bel of mail gerust!
0343-594000
info@fietsdomein.nl

, , , , , ,

166 reacties. Reactie plaatsen

 • Fijne mensen

  Fijne mensen, staan je netjes te woord, zowel met mail als telefoon en in de winkel. Snel en vakkundig gemaakt, en iets extra doen geen probleem! Wij zijn zeker tevreden

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Vakkundig advies, zonder mopperen onverwachte, snelle reparatie. En ook nog je fiets halen en bezorgen, gratis. Top lui!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Reinoud Jager
  16 januari 2020 22:10

  Supergave fiets

  Na een jaar van wikken en wegen eindelijk een speed pedelec gekocht. Qwic RD11. Ik ben wel 10 keer in de winkel geweest en steeds werd ik met aandacht een goed advies geholpen. Ik ben de mensen van Fietsdomein echt dankbaar voor hun professionele ondersteuning, geduld en klantvriendelijkheid. Echt top. Ik kan Fietsdomein echt aanraden voor iedereen die een goede fiets wil kopen. Je koopt een fiets en bent blij dat je het hier hebt gekocht. Omdat ze het echt verdienen!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Advies en onderdelen

  Onderdelen besteld voor een fiets en daarbij zeer kundig en vriendelijk advies gekregen. Op een andere dag langer in de winkel en daardoor getuige geweest van een fijne sfeer en veel kennis. Fijne ervaring. Ondernemers met een warm hart voor alle klanten, wat je maar op fietsgebied nodig mocht hebben.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Nieuwe fiets

  Wij hebben bij fietsdomein onze nieuwe fiets gekocht en zijn daar heel prettig en professioneel geholpen ze weten waar ze het over hebben en ze luisteren naar je wensen , de service is super goed , wij hebben als twee hele blije mensen de winkel verlaten met een zeer goed gevoel en zouden fietsdomein ook bij onze vrienden aanraden.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu