Waardering 4.93 (169 reviews)

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste fiets, binnen het beschikbare budget.
Een nieuwe fiets of tweedehands, sportief of voor de kinderen, een E-bike of een transport. Dat geldt ook als u komt voor fietsaccessoires, fietskleding of voor een klein onderdeel. Kom kijken en kies samen met één van onze medewerkers het juiste product. Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom.

#update corona virus;

Ons team staat voor je klaar.

Haal- en brengservice: Wij hebben de mogelijkheid om gratis (in een straal van 20 km) je fiets op te komen halen en thuis te brengen als een onderhoudsbeurt of reparatie nodig mocht zijn.

Onderdeel nodig: Wil en kan je zelf je fiets repareren en heb je onderdelen nodig, ook deze bezorgen wij thuis. Of is je fietstas stuk, fietsbroek nodig of…….? Bel en wij komen aan met nieuwe artikelen.

Private shopping: Maak een afspraak voor private shopping, de winkel is dan voor of na sluitingstijd voor jou!

Proefrit aan huis: Wij komen graag bij jou aan huis zodat je in je eigen wijk een proefrit kan maken op een nieuwe fiets.

Bel of mail gerust!
0343-594000
info@fietsdomein.nl

, , , , , ,

169 reacties. Reactie plaatsen

 • Margo van Ekeren
  14 juli 2020 20:47

  Prima service!!!

  Op zoek naar een nieuwe fiets ging ik naar fietsdomein om een brochure te halen.
  Nadat ik de brochure kreeg liet Henk mij heel vrijblijvend en enthousiast al wat soorten fietsen met hun mogelijkheden zien in de richting van wat ik zocht.
  Met de informatie en brochure ging ik naar huis. Vervolgens een paar dagen later mijn fiets besteld. Helaas was mijn maat niet op voorraad, maar ik had geduld en rekende op een aantal weken voor mijzelf. Echter werd ik binnen een week gebeld dat mijn fiets klaar stond! Prima service, heel tevreden!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Jean Paul
  12 juli 2020 14:36

  Excellente service!

  Net voor sluitingstijd kwam ik binnen. Ik wist heel vaag wat ik hebben wilde. Alle tijd werd er voor me genomen. Veel kennis en heel vrijblijvend. Mocht een fiets uitproberen en na sluitingstijd terug brengen. Fiets die aan al mijn verwachtingen voldoet gekozen. Helaas niet leverbaar voor oktober. Met een geplande vakantie in september was dat een domper. Volgende werkdag belde Fietsdomein. Ze hadden er één gevonden en gelijk leverbaar!
  Rijklaar gemaakt en top garantie! Wat wil een mens nog meer? Fietsen natuurlijk!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Elma Geertman
  5 juli 2020 18:16

  Welkom!

  Iedere keer opnieuw een fijn welkom ongeacht mijn vraag, men neemt de tijd voor je
  of het nu wel of niet druk is in de winkel. Onlangs mijn fiets ingeruild en een samen naar een goede passende fiets gezocht tussen stadfiets en omafiets in, nu een geweldige transporter!
  Zo blij mee, deze kom ik voorlopig niet inruilen, hopelijk kom ik pas terug als deze op is.. zal ook lang duren, want met jullie controle-servicebeurten blijft de fiets perfect! BEDANKT!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • I. Blokker
  26 juni 2020 17:19

  Snelle hulp

  Nadat mijn fiets gestolen is hebben we snelle en goede hulp gekregen. Wel gelukkig goed verzekerd, kon ik na een aantal dagen een nieuwe fiets ophalen!! Top!!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • C.Drijver
  19 juni 2020 15:58

  Gezellig snelle service en goede uitleg

  Ruime keuze en vriendelijk geholpen met goede uitleg.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu