Waardering 4.93 (168 reviews)

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste fiets, binnen het beschikbare budget.
Een nieuwe fiets of tweedehands, sportief of voor de kinderen, een E-bike of een transport. Dat geldt ook als u komt voor fietsaccessoires, fietskleding of voor een klein onderdeel. Kom kijken en kies samen met één van onze medewerkers het juiste product. Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom.

#update corona virus;

Ons team staat voor je klaar.

Haal- en brengservice: Wij hebben de mogelijkheid om gratis (in een straal van 20 km) je fiets op te komen halen en thuis te brengen als een onderhoudsbeurt of reparatie nodig mocht zijn.

Onderdeel nodig: Wil en kan je zelf je fiets repareren en heb je onderdelen nodig, ook deze bezorgen wij thuis. Of is je fietstas stuk, fietsbroek nodig of…….? Bel en wij komen aan met nieuwe artikelen.

Private shopping: Maak een afspraak voor private shopping, de winkel is dan voor of na sluitingstijd voor jou!

Proefrit aan huis: Wij komen graag bij jou aan huis zodat je in je eigen wijk een proefrit kan maken op een nieuwe fiets.

Bel of mail gerust!
0343-594000
info@fietsdomein.nl

, , , , , ,

168 reacties. Reactie plaatsen

 • Jos en Corryerven
  1 september 2020 18:54

  2 E- Bike "opgehaald

  Super vandaag onze fietsen opgehaald
  November was de datum maar toen het telefoontje
  Ze zijn er super blij alle Loof voor fietsen domein
  Bedankt

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Marina Mater
  26 augustus 2020 16:56

  Nieuwe fietsen

  Nieuwe fietsen voor de kinderen gekocht. Super fijn geholpen ook met kijken welke maat voor elk kind er nodig was. Erg prettige mensen en goede service! Kinderen helemaal happy met hun nieuwe fietsen.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Aankoop 1ste E-Bike.

  Mijn eerst bezoek aan Fietsdomein was oriënterend, daarna op twee verschillende dagen enkele fietsen uitgeprobeerd. Bij elk bezoek was er aandacht voor mij als klant. Uiteindelijk heb ik bij Fietsdomein een mooie Qwic Premium I I-mn7+ gekocht. Enige minpuntje bij aflevering van de fiets: accu was niet opgeladen. Daardoor kon ik niet direct gebruik maken van mijn nieuwe aanwinst.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • M, de Kruiff
  15 augustus 2020 12:50

  Aankoop elec fiets 15 aug 2020

  Mijn vrouw had al een fiets. Ik kon haar niet meer bijhouden dus ook mar 1 gekocht. Zoals altijd weer goed geholpen ondanks drukte en de warmte.Perfecte uitleg gekregen over de fiets. Fijn is ook weer dat je langs kan komen als er iets is met de fiets. Laagdrempelig. Ga zo door fietsdomein.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Ik heb voor het eerst een Fiets ( E-Bike) bij Fietsdomein gekocht vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je, alleen jammer dat na 3 weken nog niet alle accessoires van de fiets er was, ik heb drie dagen voordat ik de fiets heb opgehaald gebeld en toen ik in de winkel kwam was het niet bekend wat ik er allemaal bij had besteld.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
  • team Fietsdomein
   18 september 2020 13:58

   Spijt

   Inderdaad verliep het ophalen van uw e-bike tot onze spijt erg rommelig. Door drukte en doordat de overdracht vanwege vakanties van onze medewerkers in uw situatie niet helemaal goed is verlopen zijn bij het uitleveren van uw fiets en accessoires wat dingen niet helemaal gegaan zoals u van ons mag en zou verwachten. De meeste van deze accessoires waren gelukkig de volgende dag in huis en de mooie bestelde tassen staan helaas al een paar weken bij de leverancier in backorder. Voor de tassen dus nog eventjes geduld. We hopen dat we u in de toekomst een beter gevoel mogen en kunnen geven en hopen u nog regelmatig bij Fietsdomein te zien.

   Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

   Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu