Waardering 4.93 (171 reviews)

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste fiets, binnen het beschikbare budget.
Een nieuwe fiets of tweedehands, sportief of voor de kinderen, een E-bike of een transport. Dat geldt ook als u komt voor fietsaccessoires, fietskleding of voor een klein onderdeel. Kom kijken en kies samen met één van onze medewerkers het juiste product. Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom.

#update corona virus;

Ons team staat voor je klaar.

Haal- en brengservice: Wij hebben de mogelijkheid om gratis (in een straal van 20 km) je fiets op te komen halen en thuis te brengen als een onderhoudsbeurt of reparatie nodig mocht zijn.

Onderdeel nodig: Wil en kan je zelf je fiets repareren en heb je onderdelen nodig, ook deze bezorgen wij thuis. Of is je fietstas stuk, fietsbroek nodig of…….? Bel en wij komen aan met nieuwe artikelen.

Private shopping: Maak een afspraak voor private shopping, de winkel is dan voor of na sluitingstijd voor jou!

Proefrit aan huis: Wij komen graag bij jou aan huis zodat je in je eigen wijk een proefrit kan maken op een nieuwe fiets.

Bel of mail gerust!
0343-594000
info@fietsdomein.nl

, , , , , ,

171 reacties. Reactie plaatsen

 • Mieke Miltenburg
  20 december 2020 09:55

  Goede service!

  De service van Fietsdomein is erg goed! Vooraf de aankoop van mijn E-bike kreeg ik de juiste informatie, ook via email zodat ik bezoeken aan de winkel i.v.m. corona kon beperken wat heel attent was. Ruime mogelijkheid voor het maken van proefritten. Na aanschaf ben ik een paar keer langs geweest om dingen af te laten stellen en werd steeds heel snel geholpen. Kapotte onderdelen worden direct vervangen en indien niet op voorraad gelijk besteld. Het is fijn dat je achterom via het binnenplaatsje naar de werkplaats kunt en eventueel buiten kunt wachten als je fiets gerepareerd wordt. Heel prettig en bekwaam personeel, kortom, een fijne winkel.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Marina Mater
  4 december 2020 15:10

  Nieuwe fietsen

  Einde zomervakantie voor beide kinderen een nieuwe fiets aangeschaft. En super service! Dochterlief al paar keer terug geweest omdat haar fiets “gesloopt was en elke keer netjes gemaakt voor een vriendelijke prijs. Super winkel en fantastisch personeel.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu