Bersteauxx

Waardering 5 (4 reviews)

Wij zijn gespecialiseerd in meubels en woonaccessoires op maat, gemaakt van steigerhout. De door ons gemaakte meubels onderscheiden zich door het hoge afwerkingsniveau én een snelle levering. U kunt bij ons terecht met uw eigen ontwerp, of wij denken met u mee over een goede oplossing, die bij u past. Natuurlijk hoort dit bij de service die Bersteauxx levert.
Bersteauxx is exclusief dealer in Wijk bij Duurstede van de merken By-Boo en SEVN. By-Boo heeft voornamelijk woonaccessoires en wat kleinere meubels. SEVN levert mooie banken en fauteuils. Het is de moeite waard om de website van By-Boo en SEVN te bezoeken. U kunt alles wat u daar vindt, bij ons bestellen in de webshop.
Via onze menu’s bovenin het scherm kunt u alle informatie vinden die u zoekt. Hier vindt u ook een link naar onze webshop. Wij vullen en wijzigen de website en de webshop zeer regelmatig, maar wilt u ook op een informele manier op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste items? Like ons dan op Facebook!
Heeft u na het lezen van onze website nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Sinds 2016 is Bersteauxx partner van het Wijks Woontheater. U kunt ons dus ook bezoeken in de winkel. Het Wijks Woontheater vindt u aan de Markt 9 in Wijk bij Duurstede (provincie Utrecht).
Veel winkelplezier en wellicht tot ziens!
Het team van Bersteauxx
Wilbert & Wanda
Meer informatie? Kijk op onze website

, , ,

4 Reviews

  1. Marjan Nell 12 mei 2018
  2. Betty W. 14 maart 2018
  3. Manuela den Daas 13 maart 2018
  4. Fredvanwijk 10 maart 2018

Geef je mening

Sending

Menu