Bijnett dameskleding en accessoires

Waardering 5 (7 reviews)

Waar vind je nog kledingzaken waar gastvrijheid voorop staat, je ongedwongen tussen de rekken kunt neuzen en je persoonlijk advies krijgt waar je echt wat aan hebt? In de oudste straat van het knusse centrum van Wijk bij Duurstede. Deze sfeervolle kledingwinkel barst van de leuke dameskleding en unieke accessoires. We vullen wekelijks de collectie aan met nieuwe items, zodat je gekleed volgens de nieuwste trends de deur uit gaat.
Peperstraat 17
3961 AR Wijk bij Duurstede
0343-575806
info@bijnett.nl
www.bijnett.nl

, ,

7 reacties. Reactie plaatsen

 • Fijne winkel

  Een Hele fijne winkel vol met leuke kleding en gave accessoires. Heel fijn dat je zo goed geholpen word want ze weten maar al te goed wat voor leuke kleding ze verkopen en laten het maar al te graag zien! En thuis komen met een goed gevoel, en een hoop leuke kleding. Ga zo door dames jullie doen het super!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Loes van den Berg
  1 juli 2017 16:31

  Shoppen een feestje bijnett

  Een gezellige winkel met leuke en betaalbare kleding.Annet haalt echt alles uit de kast om je in een leuke outfit te steken, maar ook Tina is goud .
  En ook als je niets koopt is het goed met een bakkie en advies geven aan vrouwen die aan het passen zijn. Dat kan allemaal in de gezellige winkel waar niets moet maar bijna alles mag.
  Top

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Shoppen is leuk

  Na 30 kilo te zijn afgevallen ging ik opzoek naar een nieuwe broek. Shoppen vond ik nooit leuk en een broek kopen was altijd een ramp. Voor het eerst naar bijnett. Beetje voorzichtig de winkel binnen, maar wat een leuke kleding hangt daar en nog leuker betaalbaar.
  Uiteindelijk broeken gepast en na goed advies weg gegaan met een super leuke broek. Ik kom er zeker nog vaak terug om mijn kleding kast te vullen met mijn nieuwe maat.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Helga Kiers
  1 juli 2017 10:20

  Gezelligheid staat voorop.

  Een bezoekje bij Bijnett is altijd een gezellig uitje. Kopje koffie, soms zelfs een hapje en in een ongedwongen sfeer neuzen tussen de rekken met super leuke kleding. Ik denk voor elk wat wils. En wil je iets wat er niet is……dan gaat Annet gewoon kijken of ze het voor je in kan kopen. Ik zeg, dikke duim omhoog.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Super gastvrij

  Winkelen bij Bijnett is net of je even shopt in de kledingkast van je vriendin. Zo gastvrij, alles kan. Eerlijk en nuttig advies. Dus geen verkoop praatjes maar eerlijk als je vriendin. Daarnaast staat er altijd een bakkie klaar en is er heel vaak nieuwe collectie in de winkel. Een superleuke gezellige winkel in de binnenstad van Wijk bij Duurstede.

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu