Waardering 5 (3 reviews)

* Corona update:

Wij zijn dagelijks telefonische te bereiken op 03435-78595 ook via Facebook, instagram of whatsapp (06-44908303). Ook hebben wij sinds de lockdown een webshop gelanceerd waar wij de nieuwst collectie’s op plaatsen

 

Pepper! Damesmode staat al 20 jaar garant voor een goede service, kwaliteit en aandacht voor onze klanten. Zowel voor nette als vrijetijds kleding hebben wij comfortabele merken en een uitgebreide collectie volgens de laatste mode. In de aandacht voor onze klanten staat een eerlijk advies centraal. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in nieuwe kleding.
Meer informatie, kijk hier?

, ,

3 reacties. Reactie plaatsen

 • Sylvia Schramowski
  12 december 2018 09:45

  Fijne winkel!

  Fijne winkel waar je goed geholpen wordt. De dames hebben alle tijd voor je. Hun kracht is, denk ik ook, dat ze onthouden wat je er al eerder hebt gekocht zodat je weer kunt matchen.
  Ga zo door!

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Elly zumbrink
  22 mei 2018 09:06

  is een super fijne kleding zaak .Ze adviseren je om goede kleding die bij je past te dragen .mooie merken .voor mij een fijne kleding winkel .kom er altijd blij vandaan !

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden
 • Super fijne winkel met personeel dat je helpt met leuke ideeën. Maar ook fijn dat je zelf lekker rond mag kijken. Mijn kledingkast bestaat voor 85% uit pepper kleding

  Vind je deze review behulpzaam? Ja Nee

  Beantwoorden

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending

Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu